Inter – Cagliari

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Inter tar emot Robin Olsens Cagliari i italienska högstaligan. Sedan tränare Antonio Conte blev tränare, har Inter gått från klarhet till klarhet. Efter några tuffa säsonger ser klubben ut att vara på vinnarspåret igen och kan konkurrera med den absoluta toppen. Juventus har dominerat den italienska ligafotbollen fullständigt under den närmaste tiden, kanske kommer dessutom tronskiftet framöver.

Cagliari reser till San Siro för att ta sig an tabelltvåan Inter under söndagen. Klubben har främst huserat på den nedre halvan av tabellen under de närmaste säsongerna. Fjolårssäsongen var inget undantag, bortalaget hittades på en 15:e plats efter 38 spelade omgångar. Nu har redan halva säsongen spelats och man kan konstatera att Cagliari överraskat rejält. De befinner sig på en urstark sjundeplats.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,58 @ bethard.

  • Match: Inter – Cagliari
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,58 @ bethard
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 25/1

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar