Viktoria Plzen – Qarabag

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Viktoria Plzen har imponerat under Champions League-kvalet, med fyra segrar och en oavgjord match. Klubben har bland annat besegrat HJK, och moldaviska Sheriff Tiraspol i säsongens kvalspel. Dessutom har klubben imponerat i inhemska serien med två segrar och en oavgjord efter tre omgångar, trots tuffa spelschemat. Plzen har procerat minst två mål, i sju av hemmalagets åtta senaste matcher.

Qarabag har presterat klart bättre på hemmaplan än på resande fot. Framfarten i Champions League-kvalet har framförallt varit på grund av starka insatser på hemmaplan. Qarabag har haft en tuff lottning och slagit ut klubbar som polska Lech Poznan, schweiziska Zürich och ungerska Ferencvaros. Gästande Qarbag har nämligen bjudit på hela 14 mål i deras sju kvalmatcher.

Jag spelar på över 2,0 mål 1,65 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Viktoria Plzen – Qarabag
  • Spel: Över 2,0 mål
  • Odds: 1,65 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 21:00, 23/8

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar