RCL Lens – Troyes

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

RCL Lens spelar tredje raka säsong i högstaligan, och laget har verkligen imponerat under den närmaste tiden. Som nykomlingar slutade hemmalaget på sjundeplats i tabellen, och det blev en likadan placering säsongen efter. De har presterat väldigt bra under nuvarande säsongsinledning och nosar därför också på Europa-spel. De har under säsongsinledningen alltså plockat fyra segrar och två kryss.

Troyes var nykomlingar i Ligue 1 förra säsongen. Som nykomling presterade laget klart godkänt, och de lyckades hålla sig kvar med en ganska bekväm marginal. Sex poäng ner till kvalplacerade Saint-Etienne och Troyes kunde rikta fokuset på nästkommande säsong. Sett till klubbens förutsättningar, har denna säsongen inletts bra. I skrivande stund hittas Troyes på en stabil mittenplacering med sju poäng.

Jag spelar på raka ettan till 1,50 @ bet365.

  • Match: RCL Lens – Troyes
  • Spel: RCL Lens (1)
  • Odds: 1,50 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 9/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar