Serbien – Sverige

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Serbien segrade på Friends Arena med 1-0 senast. Den gången hade inte serberna med sina stora samt viktiga centertankar, vilket hemmanationen, kommer förfoga över här ikväll. Både Fulhams målmaskin Aleksandar Mitrovic, och Juventus striker Dusan Vlahovic är åter tillbaka i laget och till denna samlingen. Dessa spelarpjäser lär den svenska backlinjen troligen få de väldigt tufft emot på bortaplan.

Sverige saknar nio spelare inför samligen, inte minst Albin Ekdal samt en några försvarare, som Starfelt, Helander, Joakim Nilsson samt Emil Krafth. Det är med skräckblandad förtjusning som svenska tittare får ta emot den blågula startelvan. Sverige har tre poäng medan Serbien har sju pinnar, och tre upp till Norge som huserar på den förstaplats som ger uppflyttning till A-divisionen.

Jag spelar på Serbien -0,5 mål (Asian Handicap) till 1,94 @ MrGreen.

  • Match: Serbien – Sverige
  • Spel: Serbien -0,5 (AH)
  • Odds: 1,94 @ MrGreen
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 24/9

SpelbolagBonusLänk
MrGreen500 krSpela här!

Lämna ett svar