Portugal – Serbien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Portugal kommer till avgörande VM-kvalmatchen på hemmaplan mot Serbien efter att i senaste mötet, endast lyckades kryssa mot Irland. Samtidigt var detta resultat rättvist, men seger skulle innebära, att portugisernas plats i VM, nästintill varit klar. Det var första poängtappet i VM-kvalet sedan matchen mot serberna. Portugal har dock hemmaplan nu och de leder gruppen på en bättre målskillnad.

Serbien har omtalade spelare och under de senaste åren har det varit Lazio-spelaren Sergej Milinkovic-Savic. Han är fortfarande en av stjärnorna, men de nya rubrikernas är naturligtvis Dusan Vlahovic som öser in mål i sitt Fiorentina i Serie A, men även för det serbiska landslaget. Han är fotbollsvärldens nästa stora anfallsstjärna i samma kategori som Håland och Mbappé. Mot Azerbajdzjan gjorde han två mål.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 2,05 @ bethard.

  • Match: Portugal – Serbien
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 2,05 @ bethard
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 14/11

SpelbolagBonusLänk
Bethard500 krSpela här!