Serbien – Brasilien

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Serbien innehar tredjeplatsen i gruppspelet och kommer behöva besegra Brasilien för att avancera till VM-slutspelet. Serbien är dock väl medvetna om att Brasilien är det bättre laget och kommer säkerligen inleda mötet med fokus på försvarsspelet, trots faktumet att man behöver göra minst ett mål och även vinna matchen. Detta alternativet borde antagligen vara bäst för Serbien, annars risk för överkörning.

Brasilien ligger etta i gruppen med bättre målskillnad än Schweiz. Känns dock som laget har mycket mer att ge. Mot Schweiz blev det endast ett poäng, och mot Costa Rica satt segern onekligen långt inne. Dock var man helt klart det bättre laget senast, och det var egentligen tack vare Keylor Navas som Costa Rica var med i matchen så pass länge. Här bör Brasilien kunna plocka en ganska stabil seger.

Jag spelar på Brasilien -0,75 (Asian Handicap) till 1,65 @ betsson.

  • Match: Serbien – Brasilien
  • Spel: Brasilien -0,75 (AH)
  • Odds: 1,65 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 27/6

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar