Serbien – Portugal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Serbien är ett landslag som inte skall underskattas. Landet har många spelare som håller en hög klass, däribland Tadic, Mitrovic och Jovic, bland många fler. Serberna har under EM-kvalet lyckats plocka fyra poäng på tre spelade gruppmatcher. Laget har tagit poängen mot kommande motståndaren Portugal samt Litauen. Man slog Litauen med hela 4-1. De kämpar naturligtvis för EM-avancemang.

Portugal hade inför Nations League-slutspelet kryssat fyra raka matcher. En av dessa kom mot Serbien, som är nästa motstånd i EM kvalet. Portugal har hunnit med minst matcher i kvalet, endast två stycken. Det är just därför tabelläget ser ut som det gör, trots att Portugal kryssat två matcher. En trepoängare är mycket nödvändig, för att ta ett steg mot toppen i gruppen. Cristiano Ronaldo finns med i truppen.

Jag spelar på raka tvåan till 2,20 @ bet365.

  • Match: Serbien – Portugal
  • Spel: Portugal (2)
  • Odds: 2,20 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 7/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar