Ungern – Italien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ungern har imponerat under Nations League-resan och har även ett avancemang i sikte under kvällens hemmamöte, mot Italien under måndagskväll. I premiärmötet mot Tyskland, lyckades underdogsen ta kommandot och vinna matchen. Nationen har numera ett drömläge inför den sista matchen mot Italien. Laget har dessutom chans att ta sig vidare mot Italien nu idag och därjämte på hemmaplan.

Italien är det enda landslag som slagit Ungern i Nations League-gruppspelet och ser också betydligt mer påkopplade ut än England och Tyskland på denna nivå. Italien vill vidare och kommer göra allt som krävs för att lyckas ta sig vidare. Ungern är ett passande motstånd. Italien är betydligt tyngre och de har precis varit i en lite tyngre period, därför behöver landslaget rada upp bra prestationer.

Jag spelar på raka tvåan till 2,00 @ Unibet.

  • Match: Ungern – Italien
  • Spel: Italien (2)
  • Odds: 2,00 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 26/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar