Tyskland – Italien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Tyskland förväntades imponera i Nations League. Förväntningarna hade säkerligen tyskarna själva, men deras prestationer är missräknande. Tyskarna har plockat tre kryss. Formen är uppåtgående, men man har som sagt, inte övertygat i matcherna mot Italien, England och Ungern. Nu ställs de inför samlingens sista utmaning, när italienarna gästar. Risken för ett ytterligare kryss är stor.

Italien har försvarat i tre matcher och går säkerligen för ett kryss till. Dessutom har tyskarna ingen stark italiensk offensiv att fokusera något extra på. Italienarna saknar dess fyra bästa offensiva spelare under den här samlingen, men ändå har Italien lyckats stå emot ett tungt Ungern och skickliga England, samt Tyskland. Italien har presterat starkt ändå och stått pall för stora nationer i gruppen.

Jag spelar på Italien +1 (Asian Handicap) till 1,63 @ betsafe.

  • Match: Tyskland – Italien
  • Speltips: Italien +1 (AH)
  • Odds: 1,63 @ betsafe
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 14/6

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar