Italien – Holland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Italien har förbättrats under senaste åren och kommer utan tvekan att utmana om EM-titeln. Kvalet till turneringen joggade laget rakt igenom, där man vann tio av tio matcher. Samtidigt fortsätter man att leverera i Nations League med gruppledning efter tre omgångar. Holland är dem stora konkurrenterna i gruppen. Italien borde emellertid kunna spela hem gruppvinsten utan några större bekymmer.

Holland såg riktigt bra ut under Ronald Koeman, men sedan tränarens flytt till Barcelona har landet inte alls varit samma landslag. Numera tränas dem av Frank De Boer, vars facit inte är speciellt övertygande. I hans tre matcher vid rodret har inte Holland noterats för en enda vinst, och man har faktiskt inte heller lyckats göra ett enda mål framåt. 1-0 mot Italien följdes upp med samma resultat mot Mexiko.

Jag spelar på Italien Draw No Bet till 1,50 @ Unibet.

  • Match: Italien – Holland
  • Spel: Italien DnB
  • Odds: 1,50 @ Unibet
  • Units: 9/10
  • Spelstopp: 20:45, 14/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!