Sverige – Slovenien

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sverige är pressade inför kvällens hemmamatch. Sverige missade VM och har även misslyckats grovt nu i Nations League. Sverige behöver vinna idag i den avslutande gruppspelsmatchen mot Slovenien för att undvika degradering. Precis som mellan Norge och Serbien, har det här mötet allt värde. Laget behöver vinna efter torsken mot Serbien, och Sloveniens seger mot Norge senast. Stjärnorna måste prestera.

Slovenien har en enorm möjlighet att kicka ut Sverige från B-divisionen och ta kliv framåt mot nästa års Nations League. Det finns emmelertid fortsatt en bättre spets i det svenska laget än i det Slovenska och det kommer krävas betydligt mer från Slovenien än Sverige att få ut den där individuella spetsen av sina spelare. Dejan Kulusevski, Emil Forsberg och co blir tungan på vågen. Sverige bör lösa detta.

Jag spelar på raka ettan till 1,82 @ Unibet.

  • Match: Sverige – Slovenien
  • Spel: Sverige (1)
  • Odds: 1,82 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 27/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar