Norge – Slovenien

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Norge har visat framfötterna, och framtiden är lovande. Spelare från grannationen har också imponerat ute i fotbollsvärlden, och dess nya generation briljerar. Norge missade visserligen VM, men norrmännen var endast en seger ifrån, att iallafall gå vidare till playoff-spel. Istället för att grubbla om VM-besvikelsen har Norge istället presterat i Nations League genom seger över Serbien och Sverige.

Slovenien har inlett Nations League-gruppspelet svagt och jag har svårt att se att slovenerna bryter den negativa trenden. Det har inte varit särskilt många ljusglimtar i deras spel och försvaret har sett svajiga ut. Det kommer säkerligen bli ett tufft gruppspel för Slovenien som förväntas stanna på fjärdeplatsen. Slovenien besegrades av Sverige med 0-2 och för att därefter besegras av Serbien med 4-1.

Jag spelar på Norge -1,0 (Asian Handicap) till 1,69 @ Svenska Spel.

  • Match: Norge – Slovenien
  • Speltips: Norge -1,0 (AH)
  • Odds: 1,69 @ Svenska Spel
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 9/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar