Angers – Marseille

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Angers gästas av andraplacerade Marseille i nionde omgången av Ligue 1. Klubben hade en väldigt tung säsongsinledning med endast två inspelade poäng på Angers sex första matcher. Två oavgjorda matcher följdes av fyra raka torskar, innan laget lyckades hemmabegegra Montpellier. Därefter skulle dessutom Nice besegras, på boraplan med 1-0. De spelade då med en man mer, hela matchen.

Marseille stod för säsongens andra poängtapp i den senaste matchen innan landslagsuppehållet, då de spelade 1-1 hemma mot Rennes. Man har spelat in 20 poäng och parkerar därmed på andraplats i ligan, två poäng bakom PSG. Marseille spelar även i CL den här säsongen och i den senaste ligamatchen såg man lite slitna ut. Nu har det inte spelat på två veckor och de flesta spelarna bör vara utvilade.

Jag spelar på raka tvåan till 1,85 @ betsson.

  • Match: Angers – Marseille
  • Spel: Marseille
  • Odds: 1,85 @ betsson
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 30/9

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar