Hammarby – Varberg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby drömmer vidare om SM-guldet som också är fortsatt teoretiskt möjligt. Förutsättningarna är självklara, att stockholmarna, behöver vinna fotbollsmatcher igen. Visserligen har södergänget stött på tufft motstånd på sistone, men klubben kommer till det här mötet med fem raka matcher utan vinst. Nu väntar ett lättare motstånd, och det är nu dags för en bra prestation på hemmaplan ikväll.

Varberg fortsätter att kämpa på och fortsatt tar Varberg tillräckligt med poäng för att hålla sig flytande ovanför kvalplatsen. Laget har inte förlorat på fyra raka hemmamatcher och totalt har man spelat ihop 25 poäng på 24 matcher. Jocke Persson har flertalet gånger varit inne på att han ringar in matcherna hans lag ska ta poäng i. Inför storpublik bör Hammarby ha goda chanser att ta en klar seger här.

Jag spelar på Hammarby -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,79 @ Svenska Spel.

  • Match: Hammarby – Varberg
  • Spel: Hammarby -1,5 (AH)
  • Odds: 1,79 @ Svenska Spel
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:10, 10/10

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar