Hammarby – Varberg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby var topptippade inför säsongen. Men hemmalagets resultat hittills har naturligtvis varit en besvikelse. En vinst, en oavgjord match och två torskar. Sedan slog Göteborg ut Hammarby ur Svenska Cupen, förgående vecka. Det har varit en tuff start för Bajen. I senaste matchen, förlorade de mot Mjällby. Nu gäller det att fjolårssäsongens målproduktion och fina resultat kommer tillbaka.

Varberg har under inledningen av Allsvenskan gjort det väldigt bra. Det är tidigt in på säsongen men i skrivande stund parkerar man på en andraplats med sju inspelade poäng än så länge. Joakim Persson och hans mannar har chockat de flesta under inledningen. Under torsdagen möter man inte bara ett starkare Hammarby utan man förväntas också sakna målsprutan Astrit Selmani.

Jag spelar på raka ettan till 1,46 @ betsson.

  • Match: Hammarby – Varberg
  • Spel: Hammarby (1)
  • Odds: 1,46 @ betsson
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 19:00, 2/7

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar