Shamrock – Molde

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Shamrock Rovers har inte mycket att hämta på europascenen, men laget fortsätter dominera på Irland. Senast i helgen, var klubben i underläge mot Shelbourne, men efter två sena kvitteringsmål, kunde laget inkassera trepoängaren, och leder därav fortfarande ligan med fem poäng före Derry. Trots Shamrocks hemmastyrka, så är situationen något annorlunda när norska ligans bästa lag gästar här ikväll.

Molde mötte Shamrock så sent som förra veckan, och då visade det sig vara en enorm kvalitetsskillnad mellan ligaledarna i Norge och på Irland. Molde körde fullkomligen över Shamrock och resultatet skrevs till 3-0 på den norska västkusten. Molde har stått för en makalöst stark säsong i år. Med fem matcher kvar av Eliteserien så behöver man endast ta en poäng för att bli norska ligamästare.

Jag spelar på raka tvåan till 1,67 @ Svenska Spel.

  • Match: Shamrock – Molde
  • Spel: Molde (2)
  • Odds: 1,67 @ Svenska Spel
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 13/10

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar