Real Madrid – Celtic

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Real Madrid toppar Champions League-gruppen precis som förväntat. Spanjorerna hade möjligeten att även, säkra gruppsegern ifall de tagit poäng i senaste matchen mot Leipzig. Den förlusten har inneburit att hemmalaget, släppt upp Leipzig för en kamp om förstaplatsen. Detta innebär således att jobbet inte är klart, och klubben behöver avsluta starkt för att säkerställa att denna förstaplatsen blir deras.

Celtic har inget förutom heder att spela för och tveksamt om de har den där extra motivationen för att kräma ut en riktigt bra prestation här. Nu är seriespelet viktigare där de har en guldstrid mot den stora konkurrenten Rangers. De blev ganska överkörda i förra mötet mot Real, där de sistnämnda hade 65 % av bollinnehavet. Det har blivit tydligt att de inte nått upp till nivån som krävs på den här nivån.

Jag spelar på Real Madrid -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,68 @ betsafe.

  • Match: Real Madrid – Celtic
  • Spel: Real Madrid -1,5 (AH)
  • Odds: 1,68 @ betsafe
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 18:45, 2/11

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar