PSG – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Paris Saint-Germain har under flertalet säsonger, eftersträvat att vinna Champions League, men dock inte lyckats. Även om man tagit in världsklasspelare på de flesta positionerna under åren, har klubben fortfarande inte riktigt fått ihop det. Nu inför säsongen har hemmalaget förstärkt truppen ytterligare. Bland annat har man tagit in stjärnforwarden Icardi samt Keylor Navas. PSG har många tunga avbräck.

Real Madrid ser ut att ha en hel del att jobba på. då förlusterna radade upp sig under försäsongsen. De har stabiliserat sig något då man i den senaste omgången vann mot Levante med 3-2. Innan dess har det sett väldigt tveksamt ut då de spelat oavgjort mot lag som Villarreal och Valladolid. Återkommande i Real Madrids matcher såhär långt är att man har faktiskt släppt in mål i samtliga fyra matcher.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,50 @ ComeOn.

  • Match: PSG – Real Madrid
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,50 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 18/9

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar