Västervik – Djurgården

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Västervik återfinns på tiondeplatsen i Hockeyallsvenskan. Laget kunde inte utmana Djurgården senast, på bortais, då klubben torskade med 4-0. Även om hemmaplan som gäller ikväll, hjälper det bara föga. Dess trupp håller inte alls samma nivå som topplagen. Deras värvningar av D’Aoust och Pawlenchuk, har inte heller fallit väl ut. Västervik kommer såklart kriga för förnyat kontrakt.

Djurgården gjorde det riktigt bra senast och segern var aldrig hotad, speciellt då Carl Lindbom fortsatte vara ett monster i kassen. Det var lagets tredje raka seger och även om Djurgården mött rätt beskedligt motstånd i matcherna så bygger segrar självförtroende. Bortais ser jag som ett minus då Västervik trivs bra hemma, men det har ändå blivit fem segrar på resande fot. Här finns goda vinstchanser.

Jag spelar på raka tvåan till 1,82 @ NordicBet.

  • Match: Västervik – Djurgården
  • Spel: Djurgården (2)
  • Odds: 1,82 @ NordicBet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 18:00, 6/11

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar