Edmonton – LA Kings

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Edmonton Oilers återfinns på sjätteplats i Western Conference. Klubben har under säsongsinledningen varit starka offensivt samt lyckats vinna dess matcher, mycket tack vare Connor McDavid, samt Draisaitl. Dessa pjäser ligger etta repsektive tvåa i den totala poängligan. Samtidigt som offensiven är stark, finns brister i defensiven. På lagets senaste fem matcher, har Oilers samtidigt släppt in 22 mål.

Los Angeles Kings placerar sig på andraplats i Western Conference. Los Angeles kommer till detta möte med fyra vinster sina fem senaste matcher. Dem ser starka ut och mycket stämmer för Californien-laget. Man brukar dock ha svårt mot Edmoton och har förlorat 3/5 senaste matcherna lagen mötts. Med tanke på Kings fina form tror jag det kommer krävas en del mål för Edmoton om man ska lyckas vinna.

Jag spelar på över 5,5 mål till 1,50 @ betsson.

  • Match: Edmonton – LA Kings
  • Spel: Över 5,5 mål
  • Odds: 1,50 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 04:00, 16/11

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar