Edmonton – Florida

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Edmonton Oilers besöks av Florida under tisdagsnatten. Senast klubbarna spelade mot varandra, vann Edmonton med 2-4 på bortais. Dem återfinns på fjärdeplatsen i Pacific Division. Hemmalaget har ett bra facit mot Panthers. Klubbarnas sista fem möten, har resulterat i tre Edmonton-segrar. Kanada-klubben har fördel i inbördes möten och Florida har sämre form och jag ser därför Oilers som favoriter.

Florida Panthers hittas på en femteplats i Atlantic Division. Gästerna har dessutom förlorat fyra av sina fem senaste matcher och tvingades klara sig utan deras största stjärna, Aleksander Barkov mot St. Louis senast på grund av sjukdom och han är oklar för spel mot Edmonton. Edmonton vann med 3-4 efter fyra raka mål i tredje perioden mot Rangers. Den seger lär ha stärkt lagets självförtroende inför detta möte.

Jag spelar på Edmonton ML till 1,90 @ betsson.

  • Match: Edmonton – Florida
  • Spel: Edmonton ML
  • Odds: 1,90 @ betsson
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 03:30, 29/11

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar