Florida – Seattle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Florida Panthers säsongsinledning har knappast varit speciellt lyckad. Efter dess 27 spelade omgångar, har Panthers inkasserat 30 pinnar. Därmed är laget i skrivande stund utanför slutspelet. Det skiljer dock tre poäng upp till strecket och Florida har imponerat på sistone. Hemmalaget har inkasserat tre segrar på deras fyra senaste matcher. Panthers är dessutom hemmastarka, och har såklart bra chanser inatt.

Seattle Kraken har inte funnits länge som förening, men har gjort en riktig riktigt bra start på säsongen och har skapat sig ett riktigt bra läge efter 26 spelade matcher. Sex pinnar ner till en icke slutspelsplats är Seattle i skrivande stund. Formen är dock risig för Kraken då laget har tre raka förluster. Det är inte bara förlusterna som svider, utan att offensiven har varit riktigt dålig, med fyra mål på de senaste tre.

Jag spelar på raka ettan till 2,05 @ Svenska Spel.

  • Match: Florida – Seattle
  • Spel: Florida (1)
  • Odds: 2,05 @ Svenska Spel
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 00:00, 12/12

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar