Seattle – Colorado

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Seattle Kraken återfinns på nästjumboplatsen i Western Conference. Chicago vann över Seattle med 4-2 under torsdagen och plockade fjärde raka segern under dess nya tränare, Derek King. Philipp Grubauer lyckades fånga 15 puckar. Jared McCann och Yanni Gourde gjorde målen för Kraken. Resultatraden är numer 4-1-11 och de har även förlorat fem raka matcher. Nattens match blir tuff.

Colorado Avalanche innehar elfteplatsen i Western Conference. Nazem Kadri och Mikko Rantanen hade varsitt mål och två assist för att hjälpa sitt Colorado att besegra Vancouver Canucks, som tog dess femte raka förlust efter att slutresultatet skrivits till 2-4 i Rogers Arena under natten till torsdag. Avalanche har resultatraden 7-5-1 för säsongen och har vunnit tre raka matcher.

Jag spelar på raka tvåan till 1,94 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Seattle – Colorado
  • Speltips: Colorado (2)
  • Odds: 1,94 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 04:00, 20/11

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar