Seattle – LA Galaxy

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Seattle Sounders återfinns på femteplatsen i Western Conference och har därmed en slutspelsplats. Nu senast kommer klubben ifrån en bortaseger mot Portland (2-1) och innan dess möttes faktiskt dagens motståndare. Slutresultat 2-2. Det var en speciell match eftersom mittbacken Steres fick ett rött kort efter bara sex minuter. Sounders tog ledningen innan Zlatan vände på steken med tio lagkamrater.

Los Angeles Galaxy innehar sjätteplatsen i Western Conference och liksom dagens hemmalag, därmed en slutspelsplats. Gästerna förlängde deras förlustfria svit mot rivalen Los Angeles FC senast (3-3). Två mål av Zlatan i den matchen. Där har Galaxy en spelare i mycket bra form. I amerikanska ligan, är det ofta hemmabetonade segrar men Galaxy känns lite på uppgång för tillfället.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 2,12 @ Unibet.

  • Match: Seattle – LA Galaxy
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 2,12 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 00:30, 2/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!