LA Galaxy – Dallas

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

LA Galaxys inledning på säsongen har varit ganska jobbig och det hackar ordentligt i spelet. Galaxy har varken flyt i anfallsspelet eller bakåt, hemmalaget läcker på tok för mycket. Tillbaka i matchtruppen är emellertid Zlatan Ibrahimovic efter sitt röda kort. Skulle knappast förvåna om Ibrahimovic gör ordentligt avtryck i dagens möte, återvändande efter avstängningen senast. Man vann den senaste matchen (1-0).

Dallas har verkligen kommit in i en målform. De har gjort mål i tio raka matcher och ser svårstoppade ut för tilfället. Poängskörden kunde ha varit bättre, men att ha fått sådan fart på målskyttet bådar faktiskt gott inför fortsättningen. Nämnvärt att Dallas slog just LA Galaxy med klara 3-2 på hemmaplan så sent som för knappa tre veckor sedan. Zlatan lär vara taggad, Dallas är målstarka och LA Galaxy läcker bakåt.

Jag spelar på att båda lag gör mål till 1,60 @ William Hill.

  • Match: LA Galaxy – Dallas
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,60 @ William Hill
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 04:30, 31/5

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar