Dallas – Pittsburgh

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Dallas börjar säsongen med ett mål och det är att nå slutspel och revanschera sig från förra säsongen. Stars har på pappret ett ganska bra lag där deras stora styrka är det offensiva. Man har många stjärnspelare offensivt sett och det bevisade man redan förra säsongen då man gjorde 261 mål. Deras deffensiv och målvaktsspelet var dock inget att hänga i julgranen. Det måste förbättras om man skall gå till slutspel. Det är ett offensivt Dallas med stjärnor som Jamie Benn, Tyler Seguin och Jason Spezza vi kommer få se.

Pittsburgh har ju som de flesta NHL-insatta trejdat till sig Phil Kessel. Han är en av ligans absolut vassaste forwards. Försäsongen har varit bra och Pens har slått på stort i sommar och värvat in ett lag för att vinna Stanley Cup. Man har kanske ligans vassaste forwardsuppsättning med spelare som Crosby, Malkin, Kunitz och Hörnqvist bland annat. Det kryllar av offensiva spelare. Det som oroar mig är att man kanske har en av ligans sämre backuppsättningar. Här saknar man verkligen en defensiv pjäs. Historiskt sett mellan dessa lag har det varit ganska tight, men idag tror vi på trendbrott där vi har två grymt skickliga lag framåt.

Jag skulle bli väldigt förvånad om det slutar under sex mål idag. Jag känner att det kan bli typ 4-4 eller 5-5. Mitt spel idag blir alltså över 5.5 mål till oddset 1.95 hos bet365. Insatsen landar på 6 units.

  • Match: Dallas – Pittsburgh
  • Speltips: Över 5.5 mål
  • Odds: 1.95 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 9/10, 02.35

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar