Colorado – Seattle

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Colorado Rapids placerar sig på tiondeplatsen i Western Conference. Hemmalaget står nu stärkta med två raka vinster och tre utan torsk. Sist besegrades Vancouver Whitecaps borta med 1-0 och innan dess Minnesota United med 3-2. Innan de här matcherna hade det blivit endast en pinne på tio seriematcher. Detta kan givetvis vara Colorados vändning. Formmässigt bör Colorado också vara stora favoriter.

Seattle Sounders har en jobbig period bakom sig. Förlusterna duggar tätt och man har blott en vinst på de åtta senaste matcherna. En av orsakerna till denna dipp kan enkelt förklaras i den enorma frånvaron som tynger Sounders. Jordan Morris och Handwalla Bwana är skadade, Gustav Svensson spelar VM i Ryssland och upp emot ytterligare fem spelare hos gästerna riskerar att missa den här matchen.

Jag spelar på Colorado Draw No Bet till 1,73 @ William Hill.

  • Match: Colorado – Seattle
  • Spel: Colorado DnB
  • Odds: 1,73 @ William Hill
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 03:00, 5/7

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!