Colorado – Seattle

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Colorado Rapids hittas på niondeplatsen i Western Conference. Laget har plockat samtliga poäng hemma på Dick’s Sporting Goods Park. När det kommer till spelet på hemmaplan tillhör Rapids topplagen. Man har bara en förlust hemma på de sju senaste matcherna. Rapids saknar Bobby Burling som är skadad, annars ser läget okej ut. Jag tror hemmalaget har goda chanser att vinna dagens match.

Seattle Sounders placerar sig på åttondeplatsen i Western Conference. Laget vann titeln förra säsongen och hemmalaget kommer därför få ställas på prov. Sounders kommer till matchstart med fyra raka matcher utan vinst och har bara skrapat ihop en seger på bortaplan såhär långt. Frånvarolistan växer sig dessutom. Hos gästerna saknas  Brad Evans som är avstängd och Seyi Adekoya som är skadad.

Jag spelar på Colorado Draw No Bet till 1,80 @ Unibet.

  • Match: Colorado – Seattle 
  • Spel: Colorado DnB
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 03:00, 5/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar