LA Galaxy – Los Angeles FC

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

LA Galaxy försöker numera göra allt för att stärka dess position i den amerikanska ligan, Major League Soccer. Under veckan blev det klart att Zlatan Ibrahimovic bröt sitt kontrakt med Manchester United och blev därmed klar för LA Galaxy i Western Conference. Detta är såklart ett klassförvärv utav klubben som säkerligen kommer tillhöra titelkandidaterna. Hemmalagets chanser i dagens laddade derby är stora.

Los Angeles har visat prov på klass i de två inledande matcherna, men har dock inte spelat på tre veckor medan Galaxy spelade senast för sex dagar sedan och det skulle inte förvåna om en motreaktion kom, i ett blytungt derby som detta. Hemmalagets värvning borde göra att de får en vitamininjektion och med hemmaplansfördelen borde det vara värt att syna LA Galaxy att vinna till siffror över dubbelt betalt.

Jag spelar på raka ettan till 2,15 @ betway.

  • Match: LA Galaxy – Los Angeles
  • Speltips: LA Galaxy (1)
  • Odds: 2,15 @ betway
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 31/3, 21:00

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar