Anaheim – Seattle

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Anaheim Ducks återfinns på tredjeplatsen i Western Conference. Hemmalaget slog St. Louis senast med 3-2 i Enterprise Center under måndagsnatten. Robinson samt Terry gjorde mål och Anthony Stolarz stod för 23 räddningar i målet, hos Anaheim. Hemmalaget har resultatraden 16-9-5 för säsongen. Man kunde avsluta deras fem matcher långa bortaspel med också bra resultat, dvs. man tog tre segrar.

Seattle Kraken innehar fjortondeplatsen i Western Conference. Jake Bean gjorde mål efter 55 sekunder spelade av förlängningen när hans Columbus Blue Jackets kom ikapp och tog en 5-4 seger över Seattle Kraken i Climate Pledge Arena under natten till söndag. Philipp Grubauer hade 24 räddningar. Gästerna har numera resultatraden 9-15-3 för säsongen och har förlorat tre raka matcher.

Jag spelar på raka ettan till 1,94 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Anaheim – Seattle
  • Spel: Anaheim (1)
  • Odds: 1,94 @ Pinnacle Sports
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 04:00, 16/12

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar