Boston – Buffalo

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Boston Bruins återfinns på förstaplats i Eastern Conference. Hemmalaget har gjort en strålande säsong hittills och har tagit 28 segrar på 35 spelade matcher. Facit på hemmais har varit en stor anledning till de fina resultaten, när Bruins vunnit 18/20 hemmamatcher. Dessutom är hemmalaget fortsatt obesegrade efter ordinarie tid. Senast besegrades Devils (1-3) efter lagets snöpliga förlust mot Senators.

Buffalo Sabres placeras på elfteplats i Eastern Conference. Gästerna har hittat ett sätt att vinna matcher på slutet, då klubben tagit fem raka segrar. Laget har imponerat offensivt med 24 gjorda mål, och senast slog man Detroit med 6-3. Trots de fina resultaten, så har Buddalo i matcherna mot Vegas och Colorado lyckats vinna tack vare ett lysande målvaktsspel. Resultaten är bättre än vad insatserna varit.

Jag spelar på raka ettan till 1,73 @ Nordicbet.

  • Match: Boston – Buffalo
  • Spel: Boston (1)
  • Odds: 1,73 @ Nordicbet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 31/12

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar