NY Rangers – Buffalo

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

New York Rangers tillhör klubbarna på övre tabellhalvan och de återfinns närmare bestämt som femma i Eastern Conference. Hemmalaget är egentligen redan klara för slutspel. Rangers har ett ordentligt gap till lagen nedanför som alltså krigar om slutspelsplatser. I lördags besegrade hemmalaget Pittsburgh som är laget ovanför i NHL med övertygande 5-1 hemma i Madison Square Garden.

Buffalo Sabres har haft flera månader där förlusterna har avlöst varandra och är helt avsågade från en slutspelsplats av en god anledning. Under mars har laget dock haft sin kanske bästa period under hela säsongen där de faktiskt har slagit flera topplag och har haft fler vinster än förluster. Senast förlorade de tillslut på straffar mot Washington, men hade dessförinnan fem vinster på sex matcher.

Jag spelar på raka ettan till 1,64 @ bet365.

  • Match: NY Rangers – Buffalo
  • Spel: NY Rangers (1)
  • Odds: 1,64 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 23:00, 27/3

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar