Juventus – Udinese

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Juventus återfinns på tredjeplatsen och hemmalaget har radat upp segrarna under sistone. Den gamla damen är klara favoriter till att förlänga segersviten hemma nu när Le Zebrette kommer på besök under lördagskvällen. Med nöd och näppe, blev Juventus numret större senast, och plockade hem sjunde raka segern. Bottenlaget Cremonese bjöd på tufft motstånd, och Milik avgjorde med den sena frisparken.

Udineses framfart under inledningen av säsongen var oerhört imponerande. Dem var obesegrade i nio raka matcher och radade upp sex raka segrar mot motståndare som Roma, Inter samt Fiorentina. Men luften gick ur dem lite tidigare än väntat. Istället, så har klubben nu åtta raka matcher utan vinst, där de förvisso ofta får med sig ett kryss, men saknar den där lilla extra spetsen för att avgöra matcher.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ NordicBet.

  • Match: Juventus – Udinese
  • Spel: Juventus (1)
  • Odds: 1,75 @ NordicBet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 7/1

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar