Udinese – Roma

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Udinese kommer till kvällens match med en rejäl käftsmäll i bagaget. Hemmalaget torskade nämligen med siffrorna 7-1 mot Atalanta i nionde omgången av ligan. Ett resultat som absolut inte är acceptabelt på denna nivå. Visserligen, lade dess röda kort i den 32:e matchminuten grunden till den pinsamma händelsen. Med det sagt har naturligtvis kvällens hemmalag, ett vacklande självförtroende.

Roma hoppas knipa ytterligare en viktig trepoängare. Roma tog sig an toppkonkurrenten Milan i deras senaste ligamatch. Trots att Milan ägde bollinnehavet skapade Roma flera bra målchanser. Anfallaren Edin Dzeko spräckte målbubblan i 38:e minuten. Milan skulle sedan kvittera men stortalangen Nicolo Zaniolo, svarade upp med 2-1. Roma höll ut till slutsignalen och trepoängaren blev ett faktum.

Jag spelar på raka tvåan till 2,00 @ betway.

  • Match: Udinese – Roma
  • Spel: Roma (2)
  • Odds: 2,00 @ betway
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 30/10

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar