Juventus – Udinese

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Juventus avancerade vidare i Champions League-slutspelet, trots uppförsbacke via hemmamötet (2-2) mot Tottenham Hotspur. Laget släppte även in första målet på Wembley och var tillbakatryckta under merparten av matchen, men lyckades dock vända på karusellen genom två mål i den andra halvleken. Där visade Juve prov på den enorma rutin som finns. Vid vinst tar Juventus över förstaplatsen.

Udinese är fast i det å ena sidan bekväma, men å andra sidan hopplösa mittenskiktet av tabellen utan chans på Europaplatserna och utan risk att trilla ur serien. Lite vad som väntades av dem, ska också nämnas. Juventus är extremt försvarsstarka och släpper in i snitt ett mål var tredje hemmamatch. Ett offensivt impotent Udinese har deras bästa målskytt i Kevin Lasagna borta. Det här lär bli målfattigt.

Jag spelar på under 2,5 mål till 2,00 @ William Hill.

  • Match: Juventus – Udinese
  • Speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,00 @ William Hill
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 11/3

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar