Sassuolo – Udinese

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Sassuolo återfinns på andraplats i seriespelet. Hos Klubben, är Lukas Haraslin, Filip Djuricic och Federico Ricci, borta efter Covid-19-test. Dessa uppgifter kommer från klubbens hemsida och därmed bör man såklart kunna konstatera, att de inte finns tillgängliga. Laget har en hel del skador på spelare som Vlad Chiriches, Berardi och Caputo. Sassulo påverkas mer av sina skador inför den här matchen än Udinese.

Udinese återfinns på nästjumboplatsen i Serie A. Många spelare borta alltså men även Udinese har en del spelare borta. Exempelvis Mamadou Coulibaly, Rolando Mandragora, Wallace och Mato Jajalo. Laget har sett bra ut men inte fått med sig poängen. Man har haft på pappret svåra matcher mot Roma, Milan och Fiorentina bland annat. Det här är däremot en match där det ska vara lite jämnare.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1.81 @ Unibet.

  • Match: Sassuolo – Udinese
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,81 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 6/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!