Juventus – Udinese

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Juventus har varit överlägsna inom den Italienska fotbollen och förra året plockade Turinklubben deras åttonde raka ligatitel. Denna säsong har klubben haft det tufft. Närmast i ligaspelet förlorade Juventus mot Lazio med 3-1 och innan det, fick laget endast en poäng mot Sassuolo. Turinklubben revanscherade sig, när italienarna, i Champions Leagues slog tyska Bayer Leverkusen med 2-0.

Udinese återfinns på 16:e plats med fyra poäng ner till Genoa på nedflyttning. Laget har denna säsong blandat och gett, i en del matcher har man varit bra och i en del riktigt dåliga. Förlusten med 7-1 mot Atalanta sticker självklart ut, på den här nivån av fotboll ska man egentligen inte kunna förlora med sådana siffror. Efter en tung period ser det något ljusare ut för Udinese.

Jag spelar på Juventus -1,0 (Asian Handicap) till 1,66 @ bet365.

  • Match: Juventus – Udinese
  • Spel: Juventus -1,0 (AH)
  • Odds: 1,66 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 15/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar