Udinese – Venezia

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Udinese inledde säsongen med 2-2-resultat mot topplaget Juventus. Detta efter att hemmalaget hämtat upp ett 0-2-underläge. Naturligtvis imponerande att de vände matchen och gjorde det omöjliga. De har förlorat sin bästa spelare inför säsongen, De Paul till Atletico Madrid. Någon riktig bra ersättare har man inte. Dem kommer förlita sig mycket på Deulofeu denna säsongen som nätade mot Juventus senast.

Venezia fick en tuff start på ligaspelet i det italienska finrummet då de gästade Napoli på bortaplan. De fick spela större delen av matchen med en man mer, eftersom Napoli fick rött kort tidigt i matchen. Det hindrade inte Napoli med att vinna med 2-0 ändå. Riktigt svag insats spelmässigt från Venezia. Gästerna mäktade bara med fyra skott på mål med en man mer och drog på sig sju gula kort i matchen.

Jag spelar på raka ettan till 1,81 @ Unibet.

  • Match: Udinese – Venezia
  • Spel: Udinese (1)
  • Odds: 1,81 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:30, 27/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar