Palermo – Venezia

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Palermo hittas på tredjeplatsen i andraligan och för tillfället är formen mycket bra. Rosanero har vunnit fyra av deras fem senaste seriematcher. Palermo gör ett nytt försök denna säsong, att plocka en plats till italienska finrummet. Förra säsongen föll klubben mot Frosinone i kvalet (finalmatchen). Innan dess besegrades dagens motståndare i dubbelmötet. På hemmaplan har man inte torskat på 15 matcher.

Venezia går inte alls lika bra som förra säsongen och hittas istället i bottenstriden, närmare bestämt på sextondeplatsen. Laget har efter sju spelade omgångar, vunnit en match, kryssat två och förlorat resten av matcherna. Venezia har förlorat samtliga bortamatcher den här säsongen. Hemmalaget känns klart bättre båda vad gäller spelatruppen och formen. Nestorovski ser ut att hittat rätt med fyra mål.

Jag spelar på raka ettan till 1,77 @ ComeOn.

  • Match: Palermo – Venezia
  • Spel: Palermo (1)
  • Odds: 1,77 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 26/10

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar