Kristianstad – Björklöven

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kristianstad återfinns på tolfteplatsen i tabellen. De tappade senast en 2-0-ledning mot Södertälje. Den matchen slutade med 2-4-torsk, som blev Kristianstads andra raka förlust. Dessförinnan besegrades KIK av AIK (0-3). Skåningarna har inkasserat några segrar på sistone, och vunnit tre av de deras sex senaste matcher, men det ska nämnas att motståndarna har varit svaga, bortsett från SSK och Djurgården.

Björklöven imponerar och de ligger på andraplats i tabellen, fem poäng före trean Djurgården. Med åtta segrar på de tio senaste matcherna är man ligans formstarkaste lag, och i de två senaste matcherna har man tagit imponerade segrar mot Modo med 1-4 samt Djurgården med 7-3. Mot Djurgården hade man en 5-0-ledning redan efter den första perioden. Här bör man plocka ytterliggare en trea.

Jag spelar på raka tvåan till 1,82 @ betsson.

  • Match: Kristianstad – Björklöven
  • Spel: Björklöven (2)
  • Odds: 1,82 @ betsson
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 11/1

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar