Björklöven – Tingsryd

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Björklöven spelar återigen hemma i Umeå och denna gång tar man emot ett av ettans bästa lag den här säsongen. Tingsryd är det som gästar och känslan på förhand säger en tight match. Mitt spel blir det samma som senast.

Björklöven kommer från en tight match senast när man tillslut besegrade Kallinge på hemmaplan. Idag möter man ytterligare en motståndare nere från södern och jag tror det blir minst en lika tight match ännu en gång. Löven hade matchen senast under kontroll och man var i ledningen under nästan hela matchen, däremot så hade man svårt att dra ifrån och man stoppades upp av ett hårt jobbande Kallinge. Denna match är viktig, riktigt viktig om man ser på tabellplaceringen och poängen. Skulle Björklöven vinna denna match så har just Björklöven, Piteå och Vita Hästen ett glapp i tabellen ner till sina motståndare. Just därför tror jag även denna match kommer bli otroligt tight. Björklöven kanske har det bästa laget på pappret och jag säger som sist att man ska vinna denna match, men jag tror inte man gör det med tre mål eller fler. Man har haft svårt att vinna under hela säsongen och nu har man som sagt all press på sig att vinna. Matchen senast var väl en match som man verkligen skulle vinna och man gjorde det. Samtidigt så är poängen såpass viktiga nu att jag tror inte man kommer pressa på så mycket framåt vid eventuell ledning utan man spelar nog hellre av matchen. Lite som man gjorde senast. Jag tror fortfarande att det är en liten omställning för Björklöven att vara det spelförande laget när man under en hel säsong varit det lag som fått jaga och vara i underläge.

Tingsryd har gjort en säsong som verkligen varit uppochner. Man spelade grym ishockey fram tills man mer eller mindre var klara seriesegrare av division 1F. Efter det gick man ner sig rejält och hittade aldrig riktigt tillbaka till det spelet och man behövde en mirakelvänding i den sista matchen av allettan för att ens ta sig vidare till playoff. Väl där spelade man otroligt tight och var effektiva som vanligt framåt. Nu är man i kvalserien och har hittills stoltserat med en vinst och förlust. Senast förlorade man hemma mot Piteå med 2-1, men det var en match som ingenting stämde i.

Nu är det dags för den hittills kanske viktigaste matchen. Man vet om att man är i underläge om man ska jämföra trupper. Inget lag som kommer upp hit kommer gå ut och jaga puck utan man kommer ganska garanterat ställa upp och försöka vara tighta i egen zon. Kallinge lyckades riktigt bra och Tingsryd är ett minst lika bra lag, om inte bättre i sina bästa stunder. På bortaplan är man dessutom vana att spela riktigt bra bakåt. Just defensiven är väl det som funkat under en längre tid. Den sista tiden kanske man inte gjort överdrivet mycket mål, men samtidigt är man otroligt effektiva när man väl får sina lägen. Mitt tips är att man kan störa Björklöven, men att man inte räcker ända fram. Däremot så tror jag man håller Björklöven inom två mål.

Jag tror på en tight match. Det är viktiga poäng som står på spel och jag tror inte att något av lagen kommer gå bort sig lätt. Björklöven kommer vara spelförande och Tingsryd kommer ställa upp. Mitt tips denna kväll blir Tingsryd +2.5 till oddset 1.72. Spelet finner ni hos bet365 och spelas med en medelinsats.

  • Match: Björklöven – Tingsryd
  • Speltips: Tingsryd +2.5
  • Odds: 1.72 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19/3, 19.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar