Philadelphia – Anaheim

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Philadelphia Flyers har spelat två säsonger utan slutspel och detta blir säkert deras tredje. Philadelphia har emellertid imponerat på sistone. Innan 6-0-förlusten borta mot hemmastarka Boston, hade Flyers, tre raka segrar. De behöver dock förbättra defensiven, då man redan släppt in 143 mål på 44 matcher. Klubben har chans på revansch när bottenplacerade Anaheim gästar här inatt.

Anaheim Ducks placerar sig på fjortondeplatsen i Western Conference och kommer till detta möte med fyra raka förluster. På 43 matcher har man endast spelat ihop 28 poäng och är långt ifrån slutspel, trots att det är massor med matcher kvar så kan jag nästan lova att det inte blir slutspel för laget. Gästerna från Kalifornien har inte alls varit bra på slutet och släpper in otroligt mycket mål.

Jag spelar på raka ettan till 1,87 @ bet365.

  • Match: Philadelphia – Anaheim
  • Spel: Philadelphia (1)
  • Odds: 1,87 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 18/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar