Västervik – Djurgården

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Västervik placeras på jumboplatsen i Hockeyallsvenskan. Hemmalagets säsong har varit usel. Dessutom är avståndet till säker mark ganska stort. Samtidigt har lagets spel förbättrats, och smålänningarna, har vunnit två av lagets tre senaste matcher. Det är dock hemmaspelet som spökar, då man enbart har tagit tre segrar efter full tid. Vid ett sådant hemmaspel, kan givetvis kvalspel förväntas gällande Västervik.

Djurgården blandar och ger. Laget hittas på femteplatsen i tabellen och man börjar få ett stort glapp till lagen som är topp fyra. Trots att man bytte Fagervall mot Garpenlöv har Djurgårdens spel inte alls suttit och man har stora problem även med skador. Det ska dock tilläggas att Djurgården inte alls ska räknas bort från avancemang till SHL, det är inte nu man ska vara som bäst, men det skadar inte.

Jag spelar på raka tvåan till 1,83 @ bet365.

  • Match: Västervik – Djurgården
  • Spel: Västervik (1)
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 27/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar