Hammarby – Sundsvall

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby besitter förstaplatsen i gruppspelet. Hemmalaget följde upp 4-1-segern mot Brage med att bortabesegra Norrby med 3-0. Återigen var det ungtuppar som stod i centrum där Jusef Erabi gjorde mål och dessutom två till antalet. Med Bajens stabila försvar, där Kurtulus imponerade sist och tillsammans med Fenger, är dess möjligheter goda att nolla Giffarna här.

Sundsvall inledde cupen med besvikelsen 1-1 hemma mot Norrby och därpå förlust med 0-2 mot Brage, även det hemma. Sundsvall som var en slagpåse i Allsvenskan säsongen 2022 kommer sannolikhet få en ny jobbig säsong även om det är i Superettan. Inte mycket tyder på att de skulle vara ett lag för toppen. Dugliga spelare finns kvar, exempelvis Pontus Engblom och Robert Lundström.

Jag spelar på att Hammarby vinner båda Halvlekarna till 1,85 @ Unibet.

  • Match: Hammarby – Sundsvall
  • Spel: 1 båda halvlekar
  • Odds: 1,85 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 5/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar