Colorado – Pittsburgh

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Colorado Avalanche har imponerat under sistone. Hemmalaget har inkasserat sex raka segrar och dess stjärnor, MacKinnon, Makar och Rantanen, producerar enligt önskemål och övriga spelare har även dem visat framfötterna. Trots att Avalanche tampas med en del skador är Colorado svårslagna. Colorado har fördel i inbördes möten. Av de fyra senaste mötena mellan nattens lag, har Colorado vunnit tre av dem.

Pittsburgh Penguins har å andra sidan, har gått tungt under senaste matcherna. Gästerna släppte in 16 mål på tre matcher innan matchen mot Ottawa tidigare i veckan. I ett dubbelmöte mot Rangers, släppte man totalt in 10 mål och innan det släppte laget in hela sex mål mot Montreal som är ett av ligans sämre lag. Självförtroendet hos Pittsburgh är inte på topp och de har dessutom förlorat fyra raka matcher.

Jag spelar på Colorado ML till 1,65 @ ComeOn.

  • Match: Colorado – Pittsburgh
  • Spel: Colorado ML
  • Odds: 1,65 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 00:00, 23/3

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar