Colorado – New Jersey

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Colorado Avalanche har levererat på sistone och de radar upp segrar. Hemmalaget har vunnit sex raka matcher, och mycket talar för att Avalanche dessutom kommer förlänga den segersviten. Intressant nog så jagar dessutom Colorado förstaplatsen i Central Division, där hemmalaget, bara ligger två poäng bakom Dallas för tillfället. Något som ger Colorado extra motivation inför mötet.

New Jersey Devils placeras på andraplatsen i Metropolitan Division och gästerna besitter fyra segrar på deras fem senaste matcher. Samtidigt är Devils starka på bortaplan och de tillhör ligans bästa bortalag den här säsongen. Men Colorado brukar emellertid trivas väldigt bra mot New Jersey på hemmplan. Faktum är att Avalanche har vunnit hela 9 av de 10 senaste hemmamatcherna mot Devils.

Jag spelar på Colorado ML till 1,70 @ ComeOn.

  • Match: Colorado – New Jersey
  • Spel: Colorado ML
  • Odds: 1,70 @ ComeOn
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 03:00, 2/3

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar