Växjö – Frölunda

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Växjö avancerade till seminfinalen genom att besegra Luleå. Smålänningarna hade emellertid problem mot norrbottningarna i kvartsfinalen. Laget vann först i sjunde och avgörande matchen, som slutade 2-1. Lakers mötte dock ett lag som visat upp riktigt bra försvarsspel, vilket skapade problem. Här kommer nivån på motståndet höjas, dock har de också, det bästa defensiva laget i hela SHL.

Frölunda avgjorde kvartsfinalserien efter sju matcher, och man vann den avgörande matchen borta mot Färjestad med 1-3. En stor faktor till framgångarna har varit Lars Johansson i kassen. då han varit ruskigt bra hela matchserien. Till skillnad från kvartsfinalen möter man nu ett riktigt stark defensivt Växjö, så man lär få betydligt svårare att skapa målchanser än man hade mot Färjestad.

Jag spelar på raka ettan till 1,96 @ Unibet.

  • Match: Växjö – Frölunda
  • Spel: Växjö (1)
  • Odds: 1,96 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 31/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar