Frölunda – Växjö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frölunda behöver hantera deras ångest inför lördagens match hemma mot Växjö i Scandinavum. Laget har sett direkt omotiverade ut på sistone och de befinner sig i farozonen. Just nu innehas sjundeplatsen i SHL-tabellen. Senast förlorade klubben med storsiffrorna 7-1 borta mot Örebro och göteborgarna kommer knappast med goda känslor till kvällens match. Fyra av de fem senaste matcherna är förlorade.

Växjö hittas inte helt oväntat i toppen, närmare bestämt på fjärdeplatsen. Senast vann dem hemma mot bottenlaget Timrå med 1-0 efter en tät match. Det var faktiskt Lakers sjunde seger på deras nio senaste matcher och det fullbordar därmed en positiv trend sedan november månad och framåt. Det är såklart något att ta med sig hit. Känns som smålänningarna är något hetare inför dagens match i Scandinavium.

Jag spelar på Växjö Draw No Bet till 2,00 @ William Hill.

  • Match: Frölunda – Växjö
  • Speltips: Växjö DnB
  • Odds: 2,00 @ William Hill
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 15:15, 8/12

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar