Skellefteå – Örebro

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Skellefteå kommer utvilade till denna semifinalserie, mot Örebro. Norrlänningarna tog nu andraplatsen i grundserien. Gällande hemmaspelet var Skellefteå det bästa laget på hemmais denna säsongen och de inkasserade 58 poäng. Mot Rögle, vann Skellefteå tillslut med 4-2 i matcher. Trots att laget tappade en match på hemmais gjorde de en bra matchserie och i förlustmatchen spelade man ändå bra.

Örebro spelade en tuff matchserie mot Timrå, där det avgjordes först i sjunde matchen. Den avgörande matchen vann Närkelaget med 3-2. Att man gick sju matcher gör att man fått tre dagars mindre vila än hemmalaget, vilket kan sitta i benen. Bortaplan är även det ett klart minus då man i grundserien bara tog 35 av sina 83 poäng på resande fot. Gästande Trimeå trivs alltså klart bäst på hemmais.

Jag spelar på raka ettan till 1,75 @ betsson.

  • Match: Skellefteå – Örebro
  • Spel: Skellefteå (1)
  • Odds: 1,75 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 15:15, 1/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar