Skellefteå – Örebro

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Skellefteå imponerade borta mot toppkonkurrenten Färjestad senast. Laget skulle komma att göra ett tydligt målmässigt avtryck och kunde dessutom plocka segern efter vinst med 4-3 under förlängning. Skellefteå har hemmaplansfördel och en på pappret klart bättre trupp än gästande Örebro. Det går inte blunda för att SAIK är klara favoriter här. Blir spännande att se hemmalaget under slutspelet.

Örebro å sin sida förlorade det tunga mötet hemma mot Frölunda och visade prov på en defensiv som får anses skakig. Hela sex insläppta mål på hemmaplan bådar inte särskilt gott och även fall dess övriga matcher har ganska många veckor på nacken har Örebro bara en seger på över tio matcher i SHL. Det finns helt enkelt inte riktigt samma höjd i detta Örebro. Skellefteå har goda chanser att vinna.

Jag spelar på raka ettan till 1,65 @ bwin.

  • Match: Skellefteå – Örebro 
  • Speltips: Skellefteå (1)
  • Odds: 1,65 @ bwin
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 27/2

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar